Σχολη Οδηγων Καματερο διπλωμα οδηγησης

Η Σχολη Οδηγων Καματερο  βρίσκεται πολύ κοντά σας επί της οδού  Αγίου Νικολάου 5 στην 8η σταση, που είναι η συνέχεια της Μενελάου. Οδηγώντας προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στα σύνορα με το Καματερό.

Θα μας βρείτε πολύ εύκολα απ’ όπου κι άν έρχεστε, καθώς είμαστε 30 μέτρα από την Νέα Θηβών.

Στις γειτονιές του Καματερού, Άγιο Τρύφωνα κάνουμε πολύ συχνά μάθημα, ιδιαίτερα τις δοκιμασίες του παρκαρίσματος και της οπισθογωνίας, καθώς έχει πολλούς ανοικτούς χώρους.

Στους χώρους πάρκινγ του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”, γίνεται η εκπαίδευση και οι εξετάσεις στις δοκιμασίες για την άδεια οδήγησης “δικύκλων”.

Εγγραφη Τωρα

Λίγα λόγια για την πόλη μας

Σύμφωνα με τον John S. Traill σε θέση κοντά στο Καματερό βρισκόταν το κέντρο του αρχαίου δήμου των Ευπυριδών.  Εὐπυρίδαι  ήταν δήμος των Μεσογείων και ανήκε στην Λεοντίδα φυλή. Μαζί με τους γειτονικούς δήμους των Κρωπιδών και των Πηλήκων συναποτελούσαν θρησκευτική ένωση. Παράλληλα ονομάζονταν Τρίκωμοι, σύμφωνα με τον Στέφανο τον Βυζάντιο. Ο δημότης των αρχαίων Ευπυριδών ονομαζόταν Ευπυρίδης.

Είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί σύγχρονα συγκροτήματα από μεζονέτες σε μερικές αραιοκατοικημένες γειτονιές της περιοχής.

Στο κέντρο της πόλης του Καματερού υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα από τάφους και οικίες, όπως επίσης και στην περιοχή του Γεροβουνού.

Επίσης πάνω από την πόλη του Καματερού, από τα σημεία Λόφος και Προφήτης Ηλίας ο επισκέπτης βρίσκεται μέσα στο Ποικίλο Όρος. Στο Ποικίλο έχουν γίνει εκτεταμένες αναδασώσεις με σκοπό την οικολογική του ανασυγκρότηση. Στον Προφήτη Ηλία γίνονται πολλές εκδηλώσεις στο ανοιχτό θέατρο.

Ο Προφήτης Ηλίας έχει θέα όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής μέχρι και το Σαρωνικό. Χώρος πρασίνου στο Καματερό είναι και το Πάρκο Ειρήνης με το θέατρο Ορφέας.

Στο Καματερό έχει γίνει η υπογειοποίηση του κεντρικού ρέματος της Εσχατιάς. Η διαμόρφωση του χώρου υπεράνω του ρέματος αλλάζουν την όψη της πόλης. Η κάθε  συνοικία έχει τη δική της ζωή και ταυτότητα γύρω από τις τοπικές πλατείες.   Στην περιοχή υπάρχουν πολλά κέντρα εστίασης και αναψυχής. Όπως ο Άτταλος, ο κινηματογράφος Μελίνα Μερκούρη. 

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη Σχολη Οδηγων Καματερο θα μας βρείτε πολύ κοντά σας στην οδό  Αγίου Νικολάου 5, στα όρια του δήμου Καματερού ή καλέστε μας ή κανετε την εγγραφή σας online και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εγγραφη Τωρα

Scroll to Top