Συχνες Ερωτησεις σχετικα με το διπλωμα οδηγησης

Συχνες ερωτησεις για διπλωμα οδηγησης
Faqs συχνες ερωτησεις για διπλωμα οδηγησης

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες απαντήσεις, από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχετε υποβάλει, σχετικά με την άδεια οδήγησης.


Είναι απαραίτητο να κάνω όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα οδήγησης;

Έχουν θεσμοθετηθεί ελάχιστα υποχρεωτικά μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης. Είτε κάποιος υποψήφιος οδηγός έχει βασικές γνώσεις, ή προηγούμενη εμπειρία είτε όχι, ο σωστός εκπαιδευτής θα πρέπει να εκπαιδεύσει άρτια και πολύπλευρα τον υποψήφιο οδηγό. Σε κάποιον προχωρημένο οδηγό θα μπορεί να αφιερώσει χρόνο σε πιο προχωρημένες γνώσεις, εμπειρίες και κίνητρα για ασφαλή οδήγηση, σε πολλαπλά σενάρια οδήγησης.


Με ποια κριτήρια να επιλέξω σχολή οδηγών;

σχολη οδηγων τιμες
σχολη οδηγων τιμες

Συνήθως το βασικό κριτήριο είναι είναι η τιμή του διπλώματος. Αναλογιστείτε όμως είναι τελικά αυτό η πιο συμφέρουσα επιλογή;
Όταν κάποιος εκπαιδευτής απλά σας “διεκπεραιώνει το δίπλωμα” είστε κερδισμένοι; Αν δεν έχετε εκπαιδευτεί σωστά, θα πάρετε το αυτοκίνητο να οδηγήσετε; Χωρίς ενσυναίσθηση της όποιας ευθύνης έχετε, προς τον εαυτόν σας, προς την οικογένειά σας, προς το υπόλοιπο σύνολο;
Σήμερα το κόστος των δέκα μαθημάτων, είναι πολύ φθηνότερο απο το κόστος της επισκευής ενός προφυλακτήρα αυτοκινήτου.
Για εμάς η Η ΖΩΗ σας είναι πολύτιμη, και δεν κάνουμε έκπτωση σε αυτό.


Πόσο θα κοστίσει το δίπλωμα οδήγησης;


Εξαρτάται! Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως με τι έχει καταπιαστεί (εργασία, χόμπυ), αν έχει κάποια τραυματική εμπειρία σε ατύχημα κλπ. Το πιο σημαντικό είναι κατά πόσο θέλει να μάθει να οδηγεί, και να αποκτήσει ελευθερία στις μετακινήσεις του.
Εμείς προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα εκπαίδευσης, ώστε το κόστος να είναι σε λογικά επίπεδα, για να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησης και κυρίως τη δυνατότητα να οδηγείτε με ασφάλεια.


Πόσος χρόνος χρειάζεται για να βγάλω διπλωμα οδηγησης ;

Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο απόκτησης της άδειας οδήγησης. Χρειάζεται χρόνος για την συλλογή των δικαιολογητικών (παράβολα, ιατροί, κλπ) κατάθεση φακέλλου στην διεύθυνση μεταφορών και έκδοση Κάρτας (Δελτίο Εκπαίδευσης & Εξέτασης).
Μετά από την κάρτα θα σας εντάξουμε στο πρόγραμμα θεωρητικών μαθημάτων, και στην συνέχεια θα σας προγραμματίσουμε για Θεωρητικές Εξετάσεις. Μετά την επιτυχία σας στα θεωρητικά, θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης.
Μετά από την ολοκλήρωση των μαθημάτων στο αυτοκίνητο, θα σας προγραμματίσουμε για πρακτικές εξετάσεις. Μετά την επιτυχία σας στις Εξετάσεις μπορείτε να εκδώσετε το προσωρινό δίπλωμα με το οποίο και μπορείτε να οδηγείτε κανονικά.
Στην Σχολή μας για την Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση και τις Εξετάσεις, θα χρειαστείτε, το ελάχιστο, έναν Μήνα. Η έκδοση της πλαστικής άδειας μπορεί να πάρει και δύο μήνες να εκδοθεί.


Από που ξεκινάνε τα μαθήματα οδήγησης;

Τα μαθήματα οδήγησης ξεκινάνε είτε από τη σχολή μας, είτε από διάφορα σημεία που βολεύουν τον μαθητή, σε μια λογική απόσταση από την σχολή μας. Ειδικά για τους μαθητές 17 ετών, επιδιώκουμε τα μαθήματα να ξεκινούν και να τελειώνουν στο σπίτι του υποψηφίου οδηγού.


Έχω δίπλωμα αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω!

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις μετεκεπαιδεύσεις. Είτε διότι κάποιος πήρε δίπλωμα οδήγησης και δεν εξασκήθηκε, είτε διότι αισθάνεται κάποιο φόβο να οδηγήσει, έχουμε την κατάλληλη γνώση κι εμπειρία να σας βοηθήσουμε.


Καλέστε μας ή ελάτε απ την Σχολή μας, και θα οργανώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που να ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα.
Μαζί μας η Άρτια Εκπαίδευση είναι δεδομένη!

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΩΡΙΑΣ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Scroll to Top